fbpx
Mik a feltételek?

A mobilház valóban a jövő megoldása lesz?

Figyelmébe ajánljuk!

A mobilház valóban a jövő megoldása lesz?

Bár hazánkban még nem terjedtek el széles körben a mobilházak építése és telepítése, Nyugat-Európában, illetve az USA-ban nagy népszerűségnek örvend.

20 millió amerikai él ma ilyen házakban – 23%-uk nyugdíjas –, 1975-ben még csak 9 millióan voltak. Az USA-ban hétszer több mobilház van (8,6 millió), mint alacsony bérű lakás (1,2 millió). A gond nem a mobilházak megvétele, hanem helyet találni nekik Amerikában.

Miért érdemes mobilházat elhelyezni az Ön telkén?

A mobil házak kiválóan alkalmasak nyaralónak, hétvégi háznak vagy kempingekbe lakókocsik helyett, ezáltal az igényeknek megfelelően kialakítható a tökéletes otthon Ön számára is.

A házakban a fűtés is megoldott, így nem csak szezonálisan használhatók, hanem állandó lakásnak is alkalmasak. Az akár 70 éves használatra is alkalmas mobilházak ára 3,5 millió forinttól kezdődnek. Ebből kifolyólag egy személyi kölcsönből is elérhető már egy mobilház megvétele. Korábbi cikkünkben a hitelfelvételi lehetőségekről bővebben írunk (https://glmobilhaz.hu/hitelt-lehet-felvenni-mobilhazra/).

Tekintettel arra, hogy Amerikában és Nyugat-Európában is közkedvelt a mobilházak telepítése, így azt gondoljuk, Magyarországon is rohamos tempóban fog elterjedni telepítésük.

Legyen Ön az elsők között, aki mobilházat helyez el ingatlanja telkén!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket vegyék fel velünk a kapcsolatot és bővebb tájékoztatást tudunk Önnek nyújtani a pontos részletekről.