Mik a feltételek?

Hitelt lehet felvenni mobilházra?

Mobilház finanszírozásáról tudni kell, hogy az nem szolgálhat fedezetként egyik pénzintézetnél sem, így hitelre nem vásárolható meg egyik banknál sem. Mobilház építéséhez szocpol (lakásépítési támogatás) ugyancsak nem vehető igénybe.

Hitel

Hitelt lehet felvenni mobilházra?

Ha Ön mégis a mobilház mellett szeretne maradni, akkor a megoldást a GL Fatelep Kft. nyújtja!

Szabad felhasználású jelzáloghitel felvétele is opció lehet, melyhez ingatlanfedezetet kell bevonni. Fedezetként más személy tulajdonában lévő lakóház, hétvégi ház, üdülő vagy belterületi építési telek is elfogadható, ha forgalmi értéke legalább 4,5-5 millió forint és tulajdonosa is részt vesz a hitelügyletben.

A hitelfelvételhez az ingatlanfedezet mellett hivatalos jövedelemigazolás szükséges. Az adósnak legalább 3 hónapos folyamatos munkaviszonyt kell igazolnia a jelenlegi munkahelyén, ahol már nem áll próbaidő alatt.

A nettó fizetésnek el kell érnie legalább a minimálbér összegét. A szabad felhasználású jelzáloghiteleket forint alapon nyújtják a bankok, akár 5-10 éves kamatperiódussal is, így a választott időszakra fixálható a törlesztő részlet.

Amennyiben a leírt feltételek teljesíthetők, kérjük tekintse meg hitelkalkulátorban a legkedvezőbb banki ajánaltokat, kérje ajánlatunkat e-mailben, vagy számolja ki mennyibe kerül egy mobilház elkészítése a mobilház árkalkulátorunk segítségével.

Forrás:

www.hitelnet.hu
www.7haz.hu
www.bih.hu