fbpx

A mobilház felhasználása:

Kialakításának köszönhetően az Ön által megálmodott mobilház egész évben biztonságos otthont nyújt Önnek. Szigetelt, fűthető, vezetékekkel ellátott, gépészettel és külső, belső burkolattal ellátott lakást kulcsrakészen adjuk át Önnek. Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, a mobilházát elláthatja háztartási gépekkel, bútorokkal, zuhanyzóval, szaniterekkel. Mindent az Ön igényeinek megfelelően készítünk el.

IMG_20200709_135658
Saját vagy üzlet lesz?

Saját otthonává válik!

Egy mobilház szolgálhat az Ön saját otthonául, vagy akár befektetési célokra is felhasználhatja azt.

Egyre elterjedtebb!

Magyarországon is egyre népszerűbbé válnak a mobil otthonok. Előnyei vitathatatlanok, hiszen gyorsan költözhető, összkonfortos, könnyen szállítható és személyre szabott.

A kis garzontól egészen az üvegablakos villákig a GL Fatelep Kft.-nél vállaljuk a mobilotthona kialakítását, elkészítését. A rendelés menetéről ide kattintva tájékozódhat bővebben.

Üzleti hasznosítások

Felejtse el a bonyolult bérlési procedúrákat. Egy mobil ingatlannal is bővítheti vállalkozását, ráadásul úgy, hogy nem lesz helyhez kötött.

Rengeteg hasznos funkciót láthat el új mobil otthona! Lehet bérlakás, iroda, telephely, porta, apartmann, kemping vagy akár üdülő fülke, nyaraló!