A mobilház felhasználása:

Kialakításának köszönhetően egy mobilház egész évben biztonságos otthont nyújt Önnek. Minden közművel ellátott lakhatási formát adunk át. Szigetelt, fűthető, vezetékekkel ellátott, gépészettel és külső, belső burkolattal ellátott lakást tudhat majd magának.

Háztartási gépekkel, bútorokkal, zuhanyzóval, szaniterekkel ellátott mobilotthonra tehet szert egy ház vagy lakás töredék árán! Mindent az Ön igényeire szabva adunk át és személyre szabjuk újdonsült otthonát, hogy Önnek egy percig se okozzon problémát otthona. A talapzattól a kulcsátadásig végig kísérjük a mobilház elkészítésének folyamatán.

sukosan-mobile-homes-about-mobile-home-sample-croatia-holiday-01
Saját vagy üzlet lesz?

Saját otthonává válik!

Egy mobilház szolgálhat az Ön saját otthonául, vagy akár befektetési célokra is felhasználhatja azt.

Egyre elterjedtebb!

Magyarországon is egyre népszerűbbé válnak a mobil otthonok. Előnyei vitathatatlanok, hiszen gyorsan költözhető, összkonfortos, könnyen szállítható és személyre szabott.

A kis garzontól egészen az üvegablakos villákig a GL Fatelep Kft.-nél vállaljuk a mobilotthona kialakítását, elkészítését és berendezését. A rendelés menetéről ide kattintva tájékozódhat bővebben.

Üzleti hasznosítások

Felejtse el a bonyolult bérlési procedúrákat. Egy mobil ingatlannal is bővítheti vállalkozását, ráadásul úgy, hogy nem lesz helyhez kötött.

Rengeteg hasznos funkciót láthat el új mobil otthona! Lehet bérlakás, iroda, telephely, porta, apartmann, kemping vagy akár üdülő fülke, nyaraló!